Filskov Modelflyveklub

Om os:

Lidt info / Historie

Filskov Kro fik tidlig et godt ry og blev landskendt for god mad og udvidet services. Kroens ejer var fremsynet og anlagde en flyveplads til gæster, som kom langvejs fra bla. andet for at fiske i åen.
I mange år var der flyvende weekend gæster næsten hver uge, det er nu meget sjældent at der parkeres fly natten over på pladsen.
Pladsen ejes i dag af Filskov Flyveplads I/S.

Filskov Kro´s Flyveplads har lagt areal til modelflyvning siden først i
1960 erne.
Først med Nuserne frem til 1992.
Efter en skilsmisse fortsatte fem forhenværende Nuser medlemmer på Filskov Flyveplads og stiftede pr. 1. maj 1992 Modelflyveklubben Filskov Kro, efter kort tid ændredes navnet til
Filskov Modelflyveklub.

Filskov Modelflyveklub har i lang tid haft mellem 30 og 40 medlemmer.
Modelflyvepladsen ligger midt på en landingsbane for Full size fly, derfor gælder særlige regler for modelflyvning her.
Gæster kan kun modelflyve i selskab med et medlem.
 Der kan flyves daglig mellem kl. 0700 og 2200.

Dog er der tidsbegrænsede støjgrænser.
Størst aktivitet er der i weekenden og onsdag aften ( i sommerhalvåret ) hvor der er klubaften, ofte med hyggelig samling ved grillen.

Sådan kontakter du os:

Formand: Kaj H. Nielsen, Amlundvej 4,   Lindeballe Skov,  7321 Gadbjerg, Tlf: 75885454  -   SMS: 20845454
Næstformand: Heinrich Jørgensen , Søndervold 122,  7200 Grindsted,  30653071
Kasserer:  Benthe Nielsen, Amlundvej 4, Lindeballe Skov, 7321 Gadbjerg,  benthe@rotordisc.dk
Sekretær:Michael Nyegaard, Åkjærvænget 24, Ny Højen, 7100 Vejle,